WWMD Jeugdsponsoractie 2010 te Bakkeveen

Begin februari hebben de jeugdleden van de C1 en C2 zich prima vertegenwoordigd tijdens de sponsordag in de Poiesz supermarkt te Bakkeveen. Hierdoor werd het aantal munten van die dag verdubbeld! En gelukkig was de clubkoker van WWMD aan het eind van de middag bijna vol! Dus jongens en meiden goed gedaan!

Buiten stonden twee korven waar op geschoten kon worden, binnen werd er geschminkt olv. Gerda Zandstra en Janny Mulder. Ook was er een vragenlijst welke de mensen in konden vullen.

Een van de vragen was o.a.: Weet u wat WWMD betekent?

Hele originele antwoorden kwamen langs.

Bijv.

Wês Warber Met Doelen
Wie Wil Mee Doen?
Wij Willen Meer Dames
Wy Wolle Mei Dwaan
Werk en Wedstrijd Maakt Dapper
Wij Willen Meer Doen

De Poiesz sponsoractie duurt t/m 27 maart. Bij de boodschappen ontvangt u gratis jeugdsponsormunten. Deze kunt u daar in de koker van WWMD werpen. Hoe meer munten, hoe hoger het sponsorbedrag!

Munten die u ontvangt in een ander filiaal kunt u inleveren bij Melle/Greta van der Wal, Binnenwei 103. Wij zorgen er dan voor dat ze in de clubkoker van WWMD terecht komen.

Doet u mee?

Alvast bedankt, namens de sponsorcommissie van WWMD.