Jeugdfonds daagt je uit een mooi feest te organiseren!

Jongeren opgelet! Ben jij tussen de 12 en 24 jaar en hou je van een feestje? Lees dan snel verder!

Het Jeugdfonds is dé plek waar jongeren een aanvraag in kunnen dienen voor het opzetten, ondersteunen en begeleiden van activiteiten. De uitdaging is om op een vernieuwende manier activiteiten zonder alcohol te organiseren om te laten zien dat deze alcoholvrije activiteiten ook ‘COOL’ zijn.

Bij deze alcoholvrije activiteiten kun je bijvoorbeeld denken aan themaschoolfeesten met een DJ die ‘COOL’ is, in samenwerking met de lokale horeca een “fris” feest organiseren of een sport-en-spel toernooi met een fris(se) derde helft.  Wat het idee ook is, de keuze is helemaal aan jou!

Door het opsturen van een kaart kun je je eigen idee indienen bij Timpaan Welzijn, de vormgever van het Jeugdfonds. Deze kaarten zijn in heel Fryslân beschikbaar op de plaatsen waar jongeren regelmatig zijn te vinden. Als het idee wordt uitgevoerd, ding je automatisch mee naar de “Jeugdfonds Award”, de prijs voor het beste idee. Ook kun je een vergoeding in de gemaakte kosten krijgen, tot een bedrag van wel €1000,-!

Wil je graag meer weten over het Jeugdfonds of heb je al goede ideeën? Aarzel niet om contact op te nemen met Mardjantie Kneefel, uitvoerend coördinator van het Jeugdfonds – m.kneefel@timpaanwelzijn.nl of 06 460 418 73, of kijk op de website: www.timpaanwelzijn.nl/jeugdfonds.