EK korfbal 2010

Van 22 t/m 31 oktober zal het IKF EK Korfbal 2010 in Nederland plaatsvinden. Maar liefst 16 teams zullen strijden om de Europese titel. De voorrondes vinden plaats in de speelsteden Leeuwarden, Den Haag, Almelo en Tilburg. De finale zal gespeeld worden in sportpaleis Ahoy te Rotterdam.

Kun je je het WK van 2003 nog herinneren? De wedstrijd om de derde plaats was bloedstollend spannend en het publiek was onder de indruk van de passie en het atletisch vermogen van Taiwan en Tsjechiƫ. In de finale was het eerste deel een snoeiharde gelijkopgaande wedstrijd met incidenten en de tweede helft een demonstratie van Nederland. Een geweldig emotioneel moment was het afscheid van Taco Poelstra en Dennis Voshart. De beste korfballers van hun tijd kregen een meer dan gepast afscheid. Tijdens de huldiging van Oranje ging het dak er af.

Ook dit jaar belooft de finale in de korfbaltempel weer een heus spektakel te worden. Wil jij hier graag met je hele club bij zijn? Als je samen met je club gaat, ontvang je clubkorting op de toegangskaarten! Kijk voor meer informatie op www.ekkorfbal2010.nl