17 april 2010; de finale van de Lotto Korfbal League

Zaterdag 17 april is het weer zover; de finale van de Lotto Korfbal League. Het belooft weer een spectaculair korfbalfeest te worden! De dag begint om 15.00 uur met de finale tussen de beste twee ploegen uit de A-jeugd. Welk team mag zich dit jaar Kampioen van Nederland noemen?

Na de wedstrijd tussen de talententeams volgt de wedstrijd om de bronzen medaille en het daarbij behorende ticket voor de TIME for Korfbal Challenge 2010. Om 20.00 uur begint de grote finale tussen twee Nederlandse korfbal grootmachten. Kan DOS’46/Engeldot in het restant van de competitie genoeg punten verzamelen om haar titel te verdedigen? En kan Koog Zaandijk de vorm vasthouden om voor de derde maal op rij in de zaalfinale te spelen? Alsof drie wedstrijden op één dag nog niet genoeg is, is de finale van de Lotto Korfbal League meer; de Kampioenenparade en een artiest zullen de dag nog meer glans geven. Kijk voor het complete programma en het bestellen van kaarten op: www.knkv.nl/ahoy.